Facebook Instagram LinkedIn Pater Aartsplein 10, 5757 DZ Liessel 0493-342444 info@fysiotherapieliessel.nl

Hans van Stipdonk

“Sinds 1985 de fysiotherapeut van Liessel.”

In 1984 startte ik als fysiotherapeut op Sint Jozefsheil en Jan de Witkliniek in Bakel. Een jaar later ging ik aan de slag bij de particuliere fysiotherapiepraktijk in Deurne en Liessel. Destijds combineerde ik het werk in de praktijk met een parttime baan bij Kempenhaeghe in Heeze en later bij het Rijtven in Deurne. In het begin was ik werknemer en vanaf 1994 mede-eigenaar van de praktijk.

Vanaf 1 februari 2022 is de praktijk in Liessel zelfstandig verdergegaan onder de naam Fysiotherapie Liessel, waar ik nu met veel plezier werk met mijn partners Joost en Koen. Vanuit de sport, met name voetbal en wielrennen, heb ik een speciale interesse ontwikkeld voor de inspanningsfysiologie. Dit heeft zich geuit in het begeleiden van cliënten met COPD, hartfalen, perifeer vaatlijden en begeleiding na corona. Ook vind ik het een uitdaging om mensen die door hun klachten beperkt worden in hun dagelijks functioneren zo optimaal mogelijk te begeleiden in hun revalidatieproces.

Verdere kennisverdieping heb ik opgedaan met een aantal studies en cursussen, zoals osteopatische manipulaties, craniosacrale therapie, McKenzie therapie, dry needling, fasciatherapie, medische trainingstherapie en leefstijlcoaching.

Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen, werken wij samen met: