Facebook Instagram LinkedIn Pater Aartsplein 10, 5757 DZ Liessel 0493-342444 info@fysiotherapieliessel.nl

Koen Kuunders

“Ik daag jou uit om het beste uit jezelf te halen.”

Het mooie aan mijn werk vind ik als mensen dankzij mijn hulp met minder klachten of pijn hun dagelijkse dingen kunnen blijven doen. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich gehoord en serieus genomen voelen als zij hun verhaal met mij delen. Ik neem echt de tijd voor je, luister goed naar je verhaal, stel je gerust en kijk samen met jou welke behandeling of begeleiding het beste aansluit bij je hulpvraag. Met mijn kennis en kunde lever ik een bijdrage aan de kwaliteit van jouw leven.

Ik blijf mezelf ontwikkelen en ben op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten binnen mijn vakgebied. Ik streef er continu naar om het beste uit mezelf te halen, maar ook uit jou als cliënt. Ik wil jou uitdagen om er - onder mijn begeleiding - alles aan te doen om beter te functioneren en te bewegen. Hiervoor zet ik me voor 100% in.

Na het behalen van mijn Bachelor Fysiotherapie startte ik direct als fysiotherapeut. Vervolgens rondde ik de Master Fysiotherapie af in de afstudeerrichting Manuele therapie. Mijn expertise ligt bij manuele therapie en ik ben extra geïnteresseerd in aanhoudende (chronische) nekklachten, hoofdpijn, neurodynamica en aanhoudende (chronische) pijn.

Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen, werken wij samen met: