Facebook Instagram LinkedIn Pater Aartsplein 10, 5757 DZ Liessel 0493-342444 info@fysiotherapieliessel.nl

Vergoeding

 

Vergoeding fysiotherapie volwassenen

Om in aanmerking te komen voor vergoeding voor fysiotherapie, heb je normaliter een aanvullende verzekering nodig. Fysiotherapie wordt meestal niet vanuit de basisverzekering vergoed. Echter geldt voor sommige aandoeningen dat de kosten vergoed kunnen worden vanuit de basisverzekering. Dit zijn de uitzonderingen:

Wij willen je erop attenderen dat een vergoeding vanuit de basisverzekering onder het eigen risico valt. Heb je geen aanvullende verzekering, dan komen de behandelingen voor eigen rekening. Bij geen of onvoldoende dekking gelden onderstaande tarieven.

Bekijk de tarieven
 

 

Vergoeding fysiotherapie kinderen

Voor kinderen onder de 18 jaar valt fysiotherapie altijd binnen de basisverzekering en worden er 9 behandelingen per jaar vergoed. Mits noodzakelijk, kan dit aantal worden verlengd met nog eens 9 behandelingen. Als de aandoening in de lijst voor chronische aandoeningen is opgenomen, worden alle behandelingen volledig vergoed. Het eigen risico is niet van toepassing op kinderen tot 18 jaar.

Heb je een verwijsbrief nodig voor fysiotherapie?

Wil je een eerste afspraak maken bij Fysiotherapie Liessel? Hiervoor is een verwijzing niet noodzakelijk. Wil je aanspraak maken op een vergoeding uit de basisverzekering in verband met een aandoening die is opgenomen in de lijst voor chronische aandoeningen? Vraag je specialist dan om een verwijzing.

Fysiotherapie Liessel heeft contracten met alle zorgverzekeraars

Omdat wij het belangrijk vinden dat je krijgt waar je recht op hebt, hebben wij afspraken gemaakt met alle zorgverzekeraars. Op deze manier worden je behandelingen maximaal vergoed.

Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen, werken wij samen met: